We Found Love

"He has made everything beautiful in its time."
Ecclesiastes 3:11

Kenny and Daniella

Kenny Angkasaputra

The Oldest Son of
Mr. Paul Miki Willy
& Mrs. Niniek Angkasaputra

and

Daniella Ratika Sutanto

The Youngest Daughter
of Mr. Agus Sutanto
& Mrs. Juliani Kuswarijanti

Sunday

30.10.2022

Holy Matrimony

at 12.00 WIB

Gereja Katolik Kelahiran
Santa Perawan Maria
Jl. Kepanjen No. 4-6, Surabaya

Reception

at 17.00 WIB

Casa Milieu
Citraland Waterfront WP 1
No. 16, Surabaya

Days
Hours
Minutes
Seconds

Rsvp

Wedding Gift

Thank you for taking pleasure in sending gifts for our wedding. Gifts can be sent via bank transfer to the following account :

BANK BCA

0881822384
KENNY ANGKASAPUTRA

Copy Number

BANK BCA

0880549260
DANIELLA RATIKA SUTANTO

Copy Number

Wishes

logo wedding
Djoko Kusharjanto and fam
Congratz on your Blessing Wedding , May the Lord bless you and keep you always - Amen 🙏🏻 Proficiat : 30 November 2022
logo wedding
William AP
Congratulations for the Wedding Kenny dan Ce Daniella! Wishing all of you the best for your journey together as a new family May God Bless you all always
logo wedding
Monica
Happy Wedding Kenny & Dea! 🎉 Welcome to the club partner gibahku! ❤️ Happy for both of you..Ditunggu segera temen mainnya Lui 🥰🥰 God Bless 😇
logo wedding
Yonatan Jojo
Happy Wedding Kenny & Ce Daniella! Bahagia terus sampai kakek nenek, cepet punya momongan. Sorry can’t be there. Happy for both of you. God bless 😇
logo wedding
Zion
Wohoo! Here's to a looong, and joyful marriage. Happy for both of you lovebirds! May this new chapter be a beacon of bless to both of you and family! Gas langsung Kenny Jr yak! Have a blessed one, and congratulation! 😁🥳🔥
logo wedding
Reyza Mangisengi
Congratulation Kenny & Daniella! Wishing you lots of happiness on this exciting new chapter of your life. Cheers!
logo wedding
Harianto Effendy (Joseph)
Selamat menempuh hidup baru semoga menjadi pasangan yg bahagia dan selalu rukun sampai kakek dan nenek......amin
logo wedding
Didin & Tasya
Happy wedding, Alfred's dad!! Abis gini Alfred punya mommyyyy😍😍😍 Wish you both a lifetime of love & happiness.. God bless your new little family😇
logo wedding
Shienny
Happy Wedding Kenny & Daniella! Semoga selalu bahagia dan segera dapet momongan 🥳! Tuhan memberkati ✨
logo wedding
Jessica & Frans
Happy Wedding ya siss.. Masih keinget dulu wktu msh kecil suka bgt maen prosotan di villa trawas sama maen sembunyi2an dirumah jombang,,cirebon juga, nonton film horror sampe takut ga bisa tidur Selama aku ngerantau di taiwan juga ga pernah putus kontak, emang waktu ini berjalan cepet banget ya, serasa noleh aja tau2 udah dewasa udah mau nikah.. terharu seneng bgt aku akhirnya kamu nemu pasangan hidupmu:) semoga kenny bisa jadi suami yg baik n km bisa jadi istri yg baik Selamat dan berbahagia selalu ya Dea n Kenny Apapun yg sdh dsatuin Tuhan ga akan bisa dipisahkan oleh manusia Semoga semakin dewasa, tumbuh didalam Tuhan, kerjaan lancar, keluarga sehat Tuhan berkati seluruh langkah kalian kedepannya yaaa Love you Dea :* God bless you always

Kenny
and
Daniella

Thank You

By Wedding-kita.com
Your Partner for Digital Invitation Website

YOU ARE INVITED TO
THE WEDDING OF

Kenny and Daniella

Dear Mr./Mrs./Ms.

Wedding Gift

Thank you for taking pleasure in sending gifts for our wedding.
Gifts can be sent via bank transfer to the following account :

6041937421
a/n vica oktaviani

Copy Number

707032875500
a/n langgeng pradypta

Copy Number

Kirim Hadiah

Terima kasih Anda telah berkenan mengirimkan hadiah untuk pernikahan kami. Hadiah dapat dikirimkan melalui nomor rekening di bawah ini:

8840287131
a/n Muhammad Aldian RHAMADHAN

Copy rekening