Tie The Knot

"Therefore what God has joined together,
let no one separate"

With Love

By the grace of God, we are pleased to announce our wedding to you our family and friends:

Alvianza Halim

The Second Son of Mr. Lim Liat Hon
& Mrs. Tjen Siau Fung

&

Yoshe Sabella

The First Daughter of Mr. Han Siung
& Mrs. Waty

Counting down to

Days
Hours
Minutes
Seconds

Saturday

September, 3rd, 2022

Medan Reception
19.00 WIB

Grand Ocean Cemara Asri

Jalan Cemara Boulevard Utara No 12,
Medan Estate, Kec. Percut Sei Tuan,
Kabupaten Deli Serdang,
Sumatera Utara 20221

Wednesday

September, 14th, 2022

Holy Matrimony
09.00 WIB

Jakarta Reception
19.00 WIB

Central Restaurant Tomang

Jl. Tomang Raya No.29, RW.5, Tomang,
Kec. Grogol petamburan,
Kota Jakarta Barat,
Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11440

Wishes

logo wedding
Ervin davidson
Congrats vian dan yoshe , Semoga tuhan memberi segala kelancaran untuk kalian berdua ❀️πŸ₯°
logo wedding
Alex Wu / JIN WU
Happy wedding yoce & pian , langgeng sampai anak cucu ya , best wishes for u guys !! πŸ’•
logo wedding
Alex Wu / JIN WU
Happy wedding mak yoceeee & pian , maaf ngga bisa hadir langsung but i’m happy for u guys !! , langgeng sampai anak cucu yaa !! πŸ’•
logo wedding
Yessy pake Y
surat terbuka untuk head pik sub branch!! ciciiiiii!!!!!!!! wkwkkwkwkw congratss lohhhh !!!! happy wedding ciyoshe n alvianzaa!!!! πŸ₯³πŸ₯³ selamat menempuh hidup baru ya , harus bisa saling mengalah, toleransi dan pengertian lagi .. pokokny all the best for you guys !! doa ku berserta kalian terus πŸ₯°πŸ₯° , cepet cepet kasih aku keponakan ya , little yos n vian πŸ™ˆπŸ™ˆ . HAPPY WEDDING !!! #ALwayswithYosh πŸ’™
logo wedding
Johan Tanaka
Congratttttssssss beautifulllll bride yosh and great man Vian! I wish you both have a beautiful journey together. Lancar sampai hari H
logo wedding
JJ Yap
Congrats Yocheeeee n Pian on your wedding Hope everything goes well as planned Harus saling mengalah buat keduanya, mungkin tahun depan uda jadi papa mama jadi harus makin tambah dewasa ya sifat dan kelakuannya Wish nya semoga longlast sampe rambut ubanan gigi karatan kulit kriputan ❀️❀️❀️
logo wedding
Lucas Karitas Maulana
Congratulation vian & yoshe for your wedding 😁, semoga langgeng terus dan semua dilancarkan , God Bless You guys always. πŸ‘πŸ‘
logo wedding
emakeke
Dear my yoshe, I am ultimately happy for ya πŸ₯Ίβ€οΈ Hope everything goes well till the day yak.
logo wedding
Cindy
Congrats yoche and vian πŸ₯°β€οΈ Semoga langgeng smpe maut memisahkan. Ya ampun gw terharu kalian wedding πŸ₯² Happy wedding πŸŽ‰ Love you both πŸ₯³
logo wedding
Stephaniewie
Congratsss for your wedding yoshe and alvianza,hopefully happily ever afterπŸ™πŸŒΉπŸŽŠπŸŽ‰ Semoga langgeng smpe kakek nenek dan maut memisahkan,cepat punya momongan, dan semoga jadi kerluarga yg berkah bagi semuanya.once again selamat menempuh hidup baru..best wish for you both.πŸ’‘πŸ‘°πŸΌπŸ€΅πŸΌπŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³
logo wedding
Brenda Lie
Congraatss Yoyosh n Vian πŸ₯³πŸŽ‰
logo wedding
Mellyndong dong dong dong qiang
SEMOGA CI YOYOCHECHE & KO VIAN HAPPILY EVER AFTER YAAH~~ Now that the both of you will be venturing into the unknown together, I wish you nothing but an abundance of joy & blessings. May the love never die and the conflicts never live on ✨ Semoga selalu saling sayang sampe tua renta & jadi debu, abu, partikel dan molekul πŸ’–πŸ’ž

Wedding Gift

Thank you for taking pleasure in sending gifts for our wedding.
Gifts can be sent via bank transfer to the following account :

Our Moments

Vian & Yoshe

Thank You

By Wedding-kita.com
Your Partner for Digital Invitation Website

YOU ARE INVITED
THE WEDDING OF

Vian & Yoshe

Dear Mr./Mrs./Ms.

Wedding Gift

Thank you for taking pleasure in sending gifts for our wedding.
Gifts can be sent via bank transfer to the following account :

6041937421
a/n vica oktaviani

Copy Number

707032875500
a/n langgeng pradypta

Copy Number

Kirim Hadiah

Terima kasih Anda telah berkenan mengirimkan hadiah untuk pernikahan kami. Hadiah dapat dikirimkan melalui nomor rekening di bawah ini:

8840287131
a/n Muhammad Aldian RHAMADHAN

Copy rekening